A Bázis
PDF Nyomtatás E-mail
 
Buvárkodás

Esti csendélet

Kedves Érdeklődő!

Sokszor döntenünk kell, vagy csodálatos hobbinknak hódolunk és búvártúrára indulunk, vagy együtt nyaralunk a családdal. Ha az Adriadive Búvárbázisát választod Ražanjban, akkor, együtt nyaralhatsz a családdal, miközben akár napi 2-3 merülést is bevállalhatsz. A gyorsabb közlekedést és a merülőhelyek elérését speed boat biztosítja.A hajón lévő létra segít a biztonságos be és kiszállásban.Nem szükséges hogy nagy csoporthoz csatlakozva keressetek meg bennünket egyénileg is ugyan azt az ellátást biztosítjuk számotokra. Például a felszerelés ellenőrzése során felmerülő hibák kijavításában és a kevés merülésszámból adódó kérdések megoldásában is segít a merülés vezető. Nem kell azon aggódnod hogy old meg magad végzett búvár vagy, választ kapod !!!!!!!! Szervizünkben  igyekszünk minden problémára megoldást találni. Ha nálunk bérelsz felszerelést akkor nem kell attól sem aggódni hogy mi van ha nem fog jól működni hiszen hiba esetén azonnal cseréljük vagy javítjuk.

A merülések igen változatosak,mindenkinek megfelelő szintűek. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő merülőhelyet. A merülések szervezésekor az a célunk hogy senkinek ne kelljen erején és tudás szintjén felüli helyszínt választania.Minden merülést a tulajdonosok vezetnek akik már 4000 merülésnél is többet merültek ezeken a pontokon, így nagy biztonságban , felesleges keresgélés nélkül merülhettek.Egy merülés a gyors hajóknak és a közeli merülőhelyeknek köszönhetően 15-20 perc a menetidő.

A napi rutin szerint az első merülés 10 órakor, a második 15 órakor. Lehetőség van akár két merülésre is kimenni.Ami azt jelenti hogy a teljes délutánod szabad marad és a családdal vagy barátokkal is van időd közös programot szervezni. Az éjszakai merülések lehetnek hajós illetve parti merülések is.

Mivel a hajók  és minden felszerelés a bázis tulajdona a koordináció lehetősége teljes mértékben a mi kezünkben van , így igény szerint változtathatunk a merülési időpontokon.Nagyobb csoportok esetében bevált gyakorlat hogy a nagy létszám merülését nem 2 alkalommal tömegben oldjuk meg ,hanem 3-4 merülést szervezünk egy  napra PL: 09-12-15- órai beosztással így a későn kelőknek is kedvezve .Sok estben külön időpontban visszük ki a haladó és a kezdő búvárokat.

Amíg Te búvárkodsz a családod élvezheti a ragyogó napsütést, a gyerekek  lubickolhatnak, közvetlenül a bázis előtt kialakított partszakaszon vagy a közelben (kb 5 perc gyalog) lévő strandon.A családtagok kimehetnek veled a merülésekre is ha van szabad hely a hajóban.A horgonyt mindig partközelben dobjuk  így a nem merülők is biztonságban tudnak  úszkálni a tiszta vízben, vagy kimehetnek a partra is.

A búvárbázis egy kiválóan felszerelt, közvetlen vízparti apartmanházban helyezkedik el. Az alsó úton egészen a felszerelés tárolókig hozhatod kocsival a cuccaidat.A  nagyteljesítményű kompresszorral, Nitrox és Trimix töltések is végezhetők (Trimix Csak előzetes egyeztetés alapján oldható meg).

A búvárfelszerelések tárolásához több lehetőséget is kínálunk  a külső szellős ruhatároló. Mint a képen is láthatod nagyon közel van a napi felszerelés tároló a parthoz, nem kell sokat cipekedned.

 

Merülések után a parton vagy a teraszon várhatod meg a következő  merülést.

 

Árnyékos és napos terület egyaránt a rendelkezésedre áll hogy kellemesen teljen a pihenő időd!

Belső és külső zuhany WC is a rendelkezésre áll ha esetleg nem a bázison van a szállásod.

A közelben van bolt és étterem is.(3-4 perc gyalog)

- Rengeteg a látnivaló a környéken és közel vannak,(30-40 km) így a merülések után kellemes sétákat tehetsz, érdekes történelmi múlttal rendelkező városokat felkeresve.

 

Várunk szeretettel!

Videókat a merülőhelyekről és képeket a facebookon találsz Adriadive néven.

Köszönjük hogy megnézted a honlapunkat!

Üdvözlettel: AdriaDive DC