A Bázis
Nyomtatás
 
Buvárkodás

Esti csendélet

Kedves Érdeklődő!

Sokszor döntenünk kell, vagy csodálatos hobbinknak hódolunk és búvártúrára indulunk, vagy együtt nyaralunk a családdal. Ha az Adriadive Búvárbázisát választod Ražanjban, akkor, együtt nyaralhatsz a családdal, miközben akár napi 2-3 merülést is bevállalhatsz. A gyorsabb közlekedést és a merülőhelyek változatosságát két darab 10-10 személyes speed boat biztosítja.A hajón lévő létra segít a biztonságos be és kiszállásban.

A merülések igen változatosak,mindenkinek megfelelő szintűek. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő merülőhelyet. A merülések szervezésekor az a célunk hogy senkinek ne kelljen erején és tudás szintjén felüli helyszínt választania.Minden merülést a tulajdonosok vezetnek akik már 3000 merülésnél is többet merültek ezeken a pontokon, így nagy biztonságban , felesleges keresgélés nélkül merülhettek.Egy merülés a gyors hajóknak és a közeli merülő helyeknek köszönhetően max 2 óra.

A napi rutin szerint az első merülés10 órakor, a második 15 órakor. Lehetőség van akár két merülésre is kimenni.Ami azt jelenti hogy a teljes délutánod szabad marad és a családdal vagy barátokkal is van időd közös programot szervezni. Az éjszakai merülések lehetnek hajós illetve parti merülések is.Mivel a hajók  és minden felszerelés a bázis tulajdona a koordináció lehetősége teljes mértékben a mi kezünkben van , így igény szerint változtathatunk a merülési időpontokon.Nagyobb csoportok esetében bevált gyakorlat hogy a nagy létszám merülését nem 2 alkalommal tömegben oldjuk meg ,hanem 3-4 merülést szervezünk egy  napra PL: 09-12-15- órai beosztással így a későn kelőknek is kedvezve .

Amíg Te búvárkodsz a családod élvezheti a ragyogó napsütést, a gyerekek  lubickolhatnak, közvetlenül a bázis előtt kialakított partszakaszon vagy a közelben (kb 5 perc gyalog) lévő strandon.A családtagok kimehetnek veled a merülésekre is ha van szabad hely a hajóban.A horgonyt mindig partközelben dobjuk  így a nem merülők is tudnak  úszkálni a tiszta vízben.

A búvárbázis egy kiválóan felszerelt, közvetlen vízparti apartmanházban helyezkedik el. Az alsó úton egészen a felszerelés tárolókig hozhatod kocsival a cuccaidat.A  nagyteljesítményű kompresszorral, Nitrox és Trimix töltések is végezhetők (Trimix Csak előzetes egyeztetés alapján oldható meg).

A búvárfelszerelések tárolásához több lehetőséget is kínálunk  a külső szellős ruhatároló. Mint a képen is láthatod nagyon közel van a napi felszerelés tároló a parthoz, nem kell sokat cipekedned.

 

Merülések után a parton vagy a teraszon várhatod meg a következő  merülést.

 

Árnyékos és napos terület egyaránt a rendelkezésedre áll hogy kellemesen teljen a pihenő időd!

Belső és külső zuhany WC is a rendelkezésre áll ha esetleg nem a bázison van a szállásod.

A közelben van bolt és étterem is.(3-4 perc gyalog)

- Rengeteg a látnivaló a környéken és közel vannak,(30-40 km) így a merülések után kellemes sétákat tehetsz, érdekes történelmi múlttal rendelkező városokat felkeresve.

 

Várunk szeretettel!

Köszönjük hogy megnézted a honlapunkat!

Üdvözlettel: AdriaDive DC